2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14006

Steba digitális párásító LB5

34.990 Ft
31.491 Ft
Megtakarítás: 3.499 Ft
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Steba LB5 digitális, ultrahangos hidegpárásító használatával szabályozhatja a levegő páratartalmát, automatikusan a megfelelő szintre állíthatja be. A Steba párásító használata elsődlegesen lakóhelyiségekben javasolt, ahol a helyiség mérete max. 80 m³. 

A Steba párásító automatikusan lekapcsol, ha a tartályból kifogy a víz. Egy tartály vízzel (6 liter) akár egy teljes napon át is képes működni. A beépített ionizátor negatív ionokkal tölti meg a levegőt, mely fertőtlenítő hatású.

A Steba LB 5 ultrahangos párásítón három párakibocsátási fokozat érhető el, melyek közül az egyik éjszakai üzemmód, amikor is kifejezetten energiatakarékosan működik a párologtató. Ebben az üzemmódban 40W a készülék energia fogyasztása. A páraszintet automatikusan méri, melyet a nagy LCD kijelzőn ki is mutat, a hőmérséklet mellett.

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 22 cm
  • Magasság: 34 cm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 140 W
  • Víztartály űrtartalma: 6 L
  • Súly (kg.): 3.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Ezüst

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz