Azonosító: 13926

Landmann Black Pearl Comfort faszenes gömbgrill (31342)

84.990 Ft
2547
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2547
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann Black Pearl Comfort faszenes gömbgrill (31342) ideális megoldás 8-10 fős társaság ellátására. A szabadalmaztatott OptiHeat rendszernek köszönhetően a gömbgrillben szabályozni lehet a grillrostély magasságát. A tűztere és fedele zománcozott a jobb hőállóság érdekében, illetve a zománcozott réteg minimális ápolást igényel a nagymértékű korrózióálló tulajdonsága miatt. Az 560 mm átmérőjű grillrostély krómozott anyagból készült, valamint ergonomikus fogantyúval ellátott, így könnyedén és biztonságosan állíthatja a megfelelő magasságba. Az optimális légáramlást a zománcozott kémény biztosítja. A faszenes gömbgrill hamugyűjtő dobozzal felszerelt a kényelmes és tiszta ürítés érdekében. 

Az indirekt grillezést elősegíti a két faszén elosztó, valamint a fedélbe épített légáramlás szabályozó. A pontos hőmérsékletet a beépített hőmérőről tudja leolvasni. A grillkocsi könnyű és gyors mozgatását két gumikerék garantálja.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 560 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz