Azonosító: 06346

Barbecook faszenes asztali grill Joya White

29.990 Ft
299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Nagyszerű élmények télen-nyáron a Barbecook Joya asztali grillkészülékével. Próbálja ki és meglátja, hogy nemcsak fantasztikus gasztronómiai élményben lesz része, de a család, a gyerekek és a barátok is remekül szórakoznak majd a közös sütögetés közben.

 
A Barbecook Joya asztali fehér grillkészüléke különösen kényelmes, kompakt, biztonságos és könnyen tisztítható. Piros csúszásmentes lábainak köszönhetően stabilan áll, a kerámia tartóban lévő víz, pedig a túlmelegedést akadályozza meg. A praktikus, előre csomagolt grill tablettákkal a begyújtása is gyerekjáték, ugyanakkor nem kell a faszén begyújtásával bajlódnia, nem lesz koszos a keze. És hogy a mulatság végén mi legyen a hamuval? Egyszerűen öntse rá a virágok földjére: hálásak lesznek érte.
 
A Joya asztali grill tartozékai mosogatógépben moshatók, a kerámia tálat pedig elég csak egyszer áttörölni nedves szivaccsal.
 
Hogyan kell használni a Joya asztali grillt?
A Joyát kültéri használatra tervezték, mivel a faszén miatt némi füst elengedhetetlenül lesz. Rakja össze a készüléket a mellékelt tájékoztató alapján. Gyújtsa meg a grilltálcában lévő forgácsot, ami begyújtja a faszenet. Ezután már csak várni kell: miután a grill tablettákat vékony szürke hamu borítja már el is lehet kezdeni a grillezést.
Hát nem nagyszerű?
 
Mit tartalmaz a Joya asztali grill induló csomag?

 

 • 1 db Joya asztali grill kerámia tál;
 • 1 db belső rozsdamentes acéltál;
 • 1 db krómozott sütőrács (Ø 260 mm);
 • 4 db bambusz csipesz;
 • 1 tálca faszén tabletta (650 g) gyújtó forgáccsal;

 

 

Készítsen már most a hétvégére ínycsiklandó grill finomságot az új Joya asztali grillkészülékén!

 

Méretek

 • Átmérő: 320 mm
 • Magasság: 160 mm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Asztali

Tartozékok

 • Tartozékok: Kerámia tál, Belső rozsdamentes acéltál, Krómozott sütőrács Ø 260 mm, Bambusz csipesz 4 db, Faszén tabletta 650 g

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult, mint acélkereskedő. A vállalat 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A hosszú éveken át felhalmazódott tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook grillekkel igazán gondatlan és kényelmes egy hétvégi ebéd, vagy egy barátokkal közös kerti parti megrendezése. A felhasználóbarát megoldások és eszközök sokasága segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy asztali faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölőhordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi.

Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

 

Bővebben a Barbecook termékekről


A Barbecook márkanév azonnal felébreszti a grillezés iránti szenvedélyt. Az európai piac egyik vezető grillspecialistájaként a Barbecook célja, hogy a grillezést egy egyszerű, élvezetes és mindenekelőtt ízletes élménnyé tegye a felhasználók számára. Mindezt úgy érik el, hogy olyan eszközöket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet pontos szabályozását, a füstmentes grillezést és a könnyed használatot.

A Barbecook gázgrillek a márka zászlóshajói. Korszerűségük és praktikusságuk miatt váltak a grillezők kedvenceivé. Ezek a grillkészülékek a gyors felmelegedés, az egyenletes hőeloszlás és a könnyű tisztítás előnyeit ötvözik, miközben az ízek és aromák megőrzésére is kiemelt figyelmet fordítanak. A Barbecook gázgrilljei tökéletes társai lehetnek a kertben tartott családi és baráti összejöveteleknek.

A grillezés élménye azonban nem teljes Barbecook grill kiegészítők és grill eszközök nélkül. Legyen szó rozsdamentes grillcsipeszről, hőálló kesztyűkről vagy a tökéletes steak elkészítését segítő hőmérőkről, amelyek még applikációval is használhatóak, a Barbecook termékei között mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

A márkát a könnyen használható, mégis professzionális minőségű grilleszközök sokasága jellemzi, melyek segítségével még a kezdő grillmesterek is mesteri fogásokat varázsolhatnak az asztalra, melyekkel elkápráztathatják a vendégeket, vagy a családot.

A Barbecook azonban nem csupán a termékek magas színvonalával hódítja meg a grillezés szerelmeseit, hanem a felhasználóbarát megközelítésével is. A gyártótól származó részletes használati útmutatók és a karbantartási tippek biztosítják, hogy az eszközeik hosszú évekig a legjobb állapotban maradjanak, miközben a kényelmes grillezési élményt nyújtják.

A Barbecook így vált a minőségi grillezés szinonimájává, ahol a márkának köszönhetően a grillrácsokra kerülő minden egyes étel a siker záloga. A Barbecook termékeivel a grillezés nem csupán egy ételkészítési módszer, hanem egy életstílus része, amely összehozza az embereket, függetlenül az évszakoktól.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz