Azonosító: 12127

Grill Chef faszenes gömbgrill 47 cm (0423)

20.190 Ft
201
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
201
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Grill Chef faszenes gömbgrill 47 cm (0423) 6 személy számára nyújt ideális grillezési lehetőséget. A fedele és a tűztere zománcozott a jobb hőállóság érdekében. A grillrács krómozott, valamint a sütési felület 440 mm átmérőjű. Krómozott faszén elválasztóval ellátott az indirekt grillezéshez. A fedelén található légáramlás szabályozó segítségével beállítható az optimális sütési hőmérséklet. További kényelmet a hamugyűjtő tálca jelenti a grill alatt. A grillkocsi könnyű mozgatását két kerék garantálja, praktikusságáról az alsó polc gondoskodik, ahol a grill eszközöket tárolhatja.

Méretek

  • Szélesség: 470 mm
  • Magasság: 900 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

GRILL CHEF

GRILL CHEF

Grill Chef: a márka, amelyik minden alkalommal fantasztikus grill élményt nyújt. A Grill Chef különösen a fiatalokat célozza meg termékeinek egyedi jellemzőivel és egyszerű kialakításával.  A Grill Chef termékek között mindent megtalálhat, ami a grillezéshez szükséges.


A Grill Chef kínálatában szereplő áruk megfelelnek az alkalmazandó szabványoknak, így a biztonság és megbízhatóság egyaránt garantált a legkedvezőbb ár/érték arány mellett. A széles termékválasztékból mindenki könnyen megtalálhatja a megfelelő eszközt egy baráti-, vagy családi grillezéshez, legyen szükség akár grillkocsira vagy gázgrillre.

 

Bővebben a GrillChef termékekről

Üdvözöljük az igazi grillmesterek világában, ahol a Grill Chef főszerepet játszik az ízletes és emlékezetes sütögetések elkészítésében. A Grill Chef márkával kapcsolatban az emberek szemeiben a kiváló minőségű grilltermékek, a megbízhatóság és a stílusos design képe elevenedik meg. Azok, akik választják ezt a márkát, tudják, hogy egyenrangú partnerre találtak a konyhai és kerti kulináris kalandjaik során.

A Grill Chef nem csak egy márkanevet képvisel, hanem egy egész életérzést, ahol a barátok és a család körében eltöltött idő, az ízek és aromák ünneplése kerül középpontba. A grillezés már nem csak egy ételkészítési módszer; egy összetett élmény, ahol a Grill Chef szerepe kiemelkedő. A márka története mélyen gyökerezik a sütögetés iránti szenvedélyben és a fogyasztók kielégítésében.

A Grill Chef grillsütők kiemelkednek a piacon az innovatív dizájn és a kifogástalan működés terén. Minden egyes termék úgy kerül kialakításra, hogy azok minden szinten megfeleljenek a grillrajongók igényeinek, legyen szó akár a hétvégi ház körüli grillezésről, akár egy nagyobb baráti összejövetelről. A Grill Chef grillsütők nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is lenyűgözők, biztosítva, hogy minden kerti party központi elemei legyenek.

A márka kerámia grillsütői különösen népszerűek a grillenthusiasták körében, akik értékelik a magas hőmérsékleten való egyenletes sütés lehetőségét és az ízek maximális megőrzését. A Grill Chef gázgrillek is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek a gyors felmelegedés és az egyszerű hőszabályozás révén biztosítják a kifogástalan végeredményt.

Nem számít, hogy Ön egy tapasztalt grillező, vagy csak most ismerkedik ezzel a kulináris művészettel, a Grill Chef minden szinten támogatja és inspirálja Önt. A márka által kínált számos termék és tartozék biztosítja, hogy minden alkalommal, amikor a Grill Chef  készülékeit használja, a végeredmény mindig tökéletes legyen.

Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött a Grill Chef továbbra is arra törekszik, hogy termékei és szolgáltatásai folyamatosan megfeleljenek vagy felülmúlják vásárlóik elvárásait. Csak egy dolog van, amit a márka komolyabban vesz, mint a termékek minőségét: az Ön elégedettségét. A Grill Chef minden egyes terméke mögött állva a márkának ez a küldetése és szenvedélye motiválja, hogy a legjobb grillezési élményt nyújtsa Önnek és szeretteinek minden egyes alkalommal.

Merüljön el a Grill Chef világában, és tapasztalja meg azt a kivételes minőséget és odaadást, amit ez a márka hoz az Ön udvarára és otthonába.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz