Azonosító: 13768

Iweld Dynamat CG1-100 gépi lángvágó, kétfejes

269.990 Ft
2699
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2699
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Iweld Dynamat CG1-100 gépi lángvágó, kétfejes. Az eszközön használhat bután, metán, ampy-acetilén, propán, valamint speciális keverék gázokat. A két vágófejet, egyidejűleg is működtetheti, távolságuk egymástól 15-45 cm. A vágási sebesség értéke 200-2000 mm/perc, mindkét irányba. A lángvágó segítségével végezhet ív vágást, automatikus egyenes vonalú vágást, automatikus körvágást, lemez élezést, valamint ikerfej vágást. A vágható anyagvastagság értéke 0,8-10 cm, míg a vágható körátmérő 10-140 cm.  

Az eszköz szélessége 23 cm, hossza 47 cm, míg magassága 24 cm. Fontos, hogy használatkor a vágófúvókának, gáz-specifikusnak kell lennie. Használat előtt győződjön meg a fúvóka gáz jelölés és a használt égőgáz egyezőségéről! A lángvágó teljes körű alkalmazásához, különböző nyomásértékeket kíván meg, például oxigén gáz esetében 10,0 bar, míg acetilén gáz használatakor 0,6 bar.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 470 mm
  • Szélesség: 230 mm
  • Magasság: 240 mm

Műszaki adatok

  • Hálózati feszültség (V/Hz): 230/50
  • Vágható anyagvastagság (mm): 8-100
  • Súly (kg.): 27

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz