Azonosító: 13766

Bosch PST Easy Exkluzív szúrófűrész (06033A0703)

18.390 Ft
18.390 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
183
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
183
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PST Easy Exkluzív szúrófűrész (06033A0703) alacsony súlyával és kiváló kezelhetőségével kényelmes munkavégzést biztosít. Erőteljes, 500 W-os motorral felszerelt, ez által könnyű fűrészelést tesz lehetővé. A Bosch SDS-rendszer által a fűrészlap rendkívül könnyen kicserélhető szerszám nélkül. Bosch "Low Vibration" biztosítja a minimális vibrációt, lineáris tömegkiegyenlítéssel, ezáltal rendkívül kényelmes a munkavégzés. A SoftGrip lágy markolat komfortos fogást kölcsönöz a használó számára. A pormentes munkának kedvez, hogy csatlakoztatni lehet porelszívóhoz, illetve fúvólevegő-funkciója mindig tisztán tartja a munkafelületet a vágás mentén. 

A dekopírfűrész acél talplemeze stabil vezetésű, és a gérvágásokhoz 45°-os szögbe lehet állítani. Új kábelvezetéssel, praktikusan felakasztható akár a falra is az optimális helykihasználás érdekében.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Löketszám üresjáratnál: 3.100 fordulat/perc
 • Vágási mélység fában: 65 mm
 • Vágási mélység acélban: 4 mm
 • Talplemez: Acél
 • Súly (kg.): 2.57
 • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: Műanyag koffer 
  1 szúrófűrészlap fához

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz