Azonosító: 13755

Iweld Ik-30 vágókiegészítő

19.590 Ft
195
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
195
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Iweld Ik-30 vágókiegészítő. Elengedhetetlen tartozék a lánghegesztési- és vágási feladatokhoz. Univerzális eszköz, nem égőgáz specifikus, így egyaránt használhatja propán, pb, földgáz, acetilén gázokkal is, ha a gázfajtához gyártott vágófúvókát alkalmazza. A vágókiegészítő modern kialakításának köszönhetően gáztakarékosabb.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: MSZ EN 5172 szabványnak megfelel
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz