Azonosító: 13746

Iweld VRG hegesztő-vágó készlet, Varga kompatibilis (5VRGCWSET)

129.990 Ft
1299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Iweld VRG hegesztő-vágó készlet, Varga kompatibilis. A rendszer segítségével lánghegesztést, lángvágást, valamint hevítést is végezhet. A hegesztés során különféle hegesztő égőszárak eltérő teljesítményben, lángképben, valamint égőgáz típusban teszik lehetővé, a klasszikus oxi-acetilén és oxi propán hegesztési feladatok, kemény forrasztások elvégzését. 

A VRG oxi-acetilén injektoros vágókiegészítőnek köszönhetően nem csak biztonságos a munkavégzés, hanem a kényelmes, folyamatos vágást is biztosítja. A vágókar jobbra, vagy balra történő billentésekor rögzítheti a kart folyamatos vágáskor, ezáltal Önnek nem kell lenyomva tartania. 

A hegesztő-vágó készletben megtalálhat többek között: 9 fajta hegesztő égőszárat, égőszár rögzítő hollandert, 4 hajlítható hegesztő égőszárat, markolatot, vágókiegészítőt, külső- és belső vágófúvókát, körvezetőt, vágókocsit, valamint égőszár tömítő gyűrűt.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 6.07

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz