Azonosító: 13736

Iweld Neoprane (Eproflex) hegesztőkábel 70 mm2, 1 méter

8.590 Ft
db

 

Iweld Neoprane (Eproflex) hegesztőkábel 70 mm2, 1 méter. Az eszköz névleges átmérője 16,4 mm, míg a vezető szál maximális átmérője 0,21 mm. Ezek a szálak bevonatmentes vörösrézből készültek, míg a kábel Neoprane anyagból. Az EM5 típusú szigetelő gumi vastagsága 2 mm. 

A kábel vezető keresztmetszetének értéke 70 mm², névleges feszültsége 100/100 V. Működés során a hőmérséklet maximális értéke +85°C, zárlat estén 250°c (5 másodperc), míg minimális üzemi hőmérséklete -20°C. Az ívhegesztő kábel vezető képessége 60%-os terheléskor 460 Amper. 

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: Típusjelölés: H01N2-D Szabvány jelölés: Eproflex IEMMEQU H01N2-D + mm² + CE + LOT
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz