Azonosító: 13385

Iweld Policlean 4000 RS varrattisztító és felületpolírozó inverteres

619.900 Ft
6199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az Iweld Policlean 4000 RS varrattisztító és felületpolírozó inverteres készülék, egy teljesen új technológia segítségével tisztítja mega hegesztési varratokat. Az elektronikus módszer használatával kiküszöbölhetőek, a különféle vegyi, mechanikus módok hibái. 

Az Önnek szükséges áramerősséget, a felhasználóbarát, 3 fokozatú kapcsoló segítségével választhatja ki: 
1. állásban tisztítás és sötét jelölés (AC / AC)
2. állásban polírozás és világos jelölés (DC DC) 
3. állás galvanizálás, fémes bevonat készítés végezhető (DC DC). 

Tisztítás: a pólírozó segítségével az oxidréteg könnyedén eltávolítható rozsdamentes alkatrészek hegesztésekor, emellett a nem kíván elszíneződésis megszüntethető. A passziválás is megtörténik egy lépésben, ami megóvja a felületet a korróziótól. Az eljárás alkalmával felhasznált anyagok,nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. 

Sötét jelölés: Akár hengeres alkatrészen is elvégezhető költséghatékony, gyors, egyszerű folyamat, mélyfekete színben.Elkészített sablon segítségével különféle grafikai elemeket hozhat létre, például védjegy, logó, felirat, azonosító szám.Az elektrolit nagy teljesítményű (pH=7), de nem igényel semlegesítést. 

Elektromosan vezető felületek világos megjelölésével hasonló eredményt produkálhat, mint a mechanikus gravírozással.Alumínium és fekete acél felületeken egyaránt alkalmazhatja a varrattisztítót.A fémes bevonat készítését vagy más néven galvanizálást, bármely olyan anyaggal elvégezheti, amelyet oldott állapotában elektrolitként használhatunk.Védő és díszítő bevonatként használható fémek: ón, cink, arany, ezüst, nikkel, króm, kobalt, réz, sárgaréz, kadmium.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz