Azonosító: 13378

Iweld WRC300 vízhűtő

151.900 Ft
1519
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1519
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Iweld WRC300 vízhűtő ideális hegesztőgépekhez vagy más felhasználásra is. Egy különálló, 9 literes űrtartalmú, hordozható, vízhűtő berendezés. A készülék névleges hűtőteljesítménye 1,6 kW, 1 l/Perc. Munkanyomásának értéke 0,3 MPa, névleges áramfelvétele 1,1 A. A vízhűtő ventilációs vízhűtési rendszerrel rendelkezik. Hálózati biztosítója 6 (A). A hűtő hőmérsékleti tartománya -20°C-tól +60°C-ig terjed.

Méretek

  • Hosszúság: 460 mm
  • Szélesség: 260 mm
  • Magasság: 360 mm

Műszaki adatok

  • Hálózati feszültség (V/Hz): 230±10%
  • Egyéb adatok: Szabványmegfelelőség: EN-60974-2; EN-60974-10 Hőállósági osztály: F
  • Hatásfok (%): 90
  • Súly (kg.): 13.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
  • IP21-es védettség
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz