Azonosító: 13363

Muta Gumikalapács, fa nyéllel 1 kg (14290)

1.990 Ft
db

 

A Muta Gumikalapács, fa nyéllel ellátott és 1 kg. Alkalmas a kőműves munkák elvégzésére. A gumikalapács a könnyen sérülékeny területeken használható, mivel a gumi fej nem okoz sérülést.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.02

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Muta

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget,  megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe. A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

 

Bővebben a MUTA termékekről

Az otthoni komfort és a kifinomult design összehangolásában MUTA válik a választás értékességévé, amint a lakóterek szépségének és funkcionalitásának gazdagításáról van szó. A márka ünnepli azt az egyedülálló koncepciót, amely a lakberendezés és a mindennapi élet összehangolását célozza meg, így alkotva meg otthonainkban az exkluzivitást és kényelmet.

A MUTA széles körben ismert az egyedi és minőségi otthoni termékek gyártásában, amelyekkel minden tér személyre szabható és emelhető a következő szintre. Az estét a MUTA lámpák finom és meleg fényével varázsolhatjuk még különlegesebbé. Ezek a lámpák nem csupán a funkcionalitásukkal, de egyedi designjukkal és az alkalmazott innovatív technológiával is kiemelkednek, mely lehetővé teszi a fényerő és a színárnyalatok szabályozását.

Konyhai termékek terén a MUTA stílusos és egyben praktikus tárgyakat kínál, melyek minden konyhát felpezsdítenek, és egyben hozzájárulnak a főzés élményének gazdagításához. Az ízlésesen kialakított eszközök, tartósságukkal és funkcionalitásukkal is képesek lenyűgözni a felhasználókat, egyesítve az esztétikumot és a praktikumot a hétköznapokban.

A MUTA kínálatában számos egyéb kategória is helyet kap, beleértve az otthon dekoráció, szőnyegek, kiegészítők és egyéb lakberendezési tárgyak világát, amelyek mind egy célért dolgoznak: hogy otthonaink a lehető legkellemesebb és legstílusosabb helyekké váljanak. A MUTA termékekkel berendezett otthonok nem csupán az esztétika magaslatát képviselik, hanem egy olyan teret is létrehoznak, ahol minden részlet gondosan meg van tervezve és összehangolva a tökéletes összkép érdekében.

A MUTA olyan márka, amely mögött egy erős filozófia áll, melyet a minőség, a design és az innováció iránti elkötelezettség jellemez. Minden egyes termék tervezésekor és gyártásakor a márka a legmagasabb minőségi sztenderdeket és a fenntartható gyártási módszereket tartja szem előtt, biztosítva ezzel, hogy minden vásárló nem csupán egy terméket kap, hanem egy olyan élményt is, mely a mindennapjaiba az elegancia és a minőség lágy ölelését viszi bele.

Az MUTA a mindennapok kifinomultságát és luxusát kínálja, egy olyan márka, mely képes megteremteni a tökéletes egyensúlyt az otthoni kényelem és a lenyűgöző design között. Böngészve a MUTA termékek között, az ügyfelek egy olyan világba lépnek, ahol minden darab egyedi történetet mesél, és hozzájárul a saját történeteik gazdagításához.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz