Azonosító: 13172

Iweld Dynareg nitrogén palack nyomáscsökkentő 230/50 bar, 2 manométerrel (5DRGN23050)

44.490 Ft
444
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
444
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Iweld Dynareg nitrogén palack nyomáscsökkentő 230/50 bar, 2 manométerrel rendelkezik. Hosszú élettartamát, a cserélhető kimeneti csatlakozó menet, a ház megbontása nélkül javítható szabályozó szelep és a törhetetlen és javítható integrált biztonsági szelep garantálja. 

Nagy szabályozó membrán átmérővel, stabil munkaoldali nyomással, valamint magas gázátfolyással 35m3/h (230/50 bar esetén) rendelkezik, a nyomáscsökkentő. A készülék maximális bemeneti nyomása 230 bar, míg maximális kimeneti nyomása 50 Bar. Kimeneti csatlakozásának értéke G1/4", míg bemeneti csatlakozása W24.32x1/14".

Európai gyártású és tervezésű szerelvény. Teste sárgaréz, mely magas minőségű, precízen kovácsolt, emellett korrózióálló bevonattal is rendelkezik. Ezáltal nemcsak egy különleges darabja lesz műhelyének, hanem évekig fogja szolgálni Önt, a különféle munkálatok során. Ez a nyomáscsökkentő versenytársaihoz képest 20-40%-al nehezebb házzal rendelkezik, így sokkal erősebb, robusztusabb. 

Műszaki adatok

 • Egyéb adatok:

  Max. bemeneti nyomás (bar): 230
  Max. kimeneti nyomás (bar) / flow: 50

  Bemeneti csatlakozás: W24,32x1/14"
  Kimeneti csatlakozás: G1/4"

  EN 2503 ISO 9001

 • Súly (kg.): 2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz