Azonosító: 13154

Iweld Dynareg Oxigén palack nyomáscsökkentő 230/10 bar, 2 manométerrel

17.090 Ft
170
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
170
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Iweld Dynareg Oxigén palack nyomáscsökkentő 230/10 bar, 2 manométerrel rendelkező, európai gyártású és tervezésű szerelvény. Teste sárgaréz, mely magas minőségű, precízen kovácsolt, emellett korrózióálló bevonattal is rendelkezik. Ezáltal nemcsak egy különleges darabja lesz műhelyének, hanem évekig fogja szolgálni Önt, a különféle munkálatok során. Ez a nyomáscsökkentő versenytársaihoz képest 20-40%-al nehezebb házzal rendelkezik, így sokkal erősebb, robusztusabb. 

Nagy szabályozó membrán átmérővel, stabil munkaoldali nyomással, valamint magas gázátfolyással 35m3/h (230/10 bar esetén) rendelkezik, a nyomáscsökkentő. A készülék maximális bemeneti nyomása 230 bar, míg maximális kimeneti nyomása 10 bar. Bemeneti csatlakozásának értéke W21,8x1/14", míg kimeneti értéke G1/4". 

A nyomáscsökkentő hosszú élettartamát, a cserélhető kimeneti csatlakozó menet, a ház megbontása nélkül javítható szabályozó szelep és a törhetetlen és javítható integrált biztonsági szelep garantálja.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Egyéb adatok: Max. bemeneti nyomás (bar): 230
  Max. kimeneti nyomás (bar) / flow: 10

  Bemeneti csatlakozás: W21,8x1/14"
  Kimeneti csatlakozás: G1/4"

  EN 2503 ISO 9001
 • Súly (kg.): 1.95

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz