Azonosító: 13149

Iweld Dynaline Oxigén hálózati nyomáscsökkentő készlet 10 Bar

38.590 Ft
385
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az Iweld Dynaline Oxigén hálózati nyomáscsökkentő készlet 10 Bar, egy európai tervezésű és gyártású szerelvény.Teste sárgaréz, mely magas minőségű, precízen kovácsolt, emellett korrózióálló bevonattal is rendelkezik. Ezáltal nemcsak egy különleges darabja lesz műhelyének,hanem évekig fogja szolgálni Önt, a különféle munkálatok során. 

A nyomáscsökkentő hosszú élettartamát biztosítja a cserélhető kimeneti csatlakozó menet, a ház megbontása nélkül javítható szabályozó szelepés a törhetetlen és javítható integrált biztonsági szelep.

Ez a nyomáscsökkentő versenytársaihoz képest 20-40%-al nehezebb házzal rendelkezik, így sokkal erősebb, robusztusabb. A készülék kimeneti nyomása 10 Bar, míg kimeneti csatlakozása G1/4" LH. Nagy szabályozó membrán átmérővel és stabil munkaoldali nyomással rendelkezik. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: Kimeneti nyomás(bar) / flow: 10
    Kimeneti csatlakozás: G1/4" LH
    EN 2503ISO 9001
  • Súly (kg.): 0.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz