Azonosító: 13091

Bosch GBH 8-45 D fúrókalapács SDS-max-szal (0611265100)

233.490 Ft
2334
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2334
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 8-45 D fúrókalapács SDS-max-szal (0611265100) masszív és erőteljes, 1500 W-os motorjának köszönhetően, nagy teljesítményű készülék. Egy ütés energiája elérheti akár a 12,5 joule ütéserőt. Néveleg fordulatszámának értéke: 0 - 305 1/perc. A vésési módban rögzíthető szabadalmaztatott kapcsolókilincs által szabályozott fordulatszám, illetve az ergonomikus kiegészítő fogantyú által egyszerű és kényelmes a fúróval, a munkavégzés. Az SDS-max szerszámbefogás optimális erőátvitelt biztosít. A tiszta előfúrás érdekében, lágy indítású az eszköz. A fúrókalapács az Ön, valamint a gép biztonságának érdekében kuplunggal felszerelt. 

További tulajdonságok: 
Optimális alkalmazási terület beton kalapácsfúrókkal: 20 – 40 mm 
Furat-Ø betonban faláttörő fúrókkal: 80 mm  
Furat-Ø betonban üreges fúrókoronákkal: 125 mm 
Furat-Ø betonban kalapácsfúrókkal: 12 - 45 mm

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1500 W
  • Ütésszám: 1.380 – 2.720 1/perc
  • Egy ütés energiája: 12,5 J
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 8.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma: Pótfogantyú
    Hordozható táska

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz