Azonosító: 12977

Bosch szablyafűrészlap S 922 HF fémet is tartalmazó fához, Flexible for Wood and Metal 5db (26086560

4.990 Ft
49
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
49
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch szablyafűrészlap fémet is tartalmazó fához S 922 HF, Flexible for Wood and Metal. Speciálisan kompakt fűrészekhez kialakítva. Anyaga BIM, tágított fogazású, mart. Fogosztása 2,5/10 TPI.  

Alkalmazási területek: Raklapok javításához, szegezett, fémet tartalmazó fa (<100 mm), fémlemezek, csövek, alumíniumprofilok (3-12 mm). A csomag tartalma 5 darab szablyafűrészlap.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 150 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: BIM
  • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz