Azonosító: 12973

Bosch szablyafűrészlap fémhez S 123 XF, Progressor for Metal 2 db (2608654401)

4.260 Ft
db

Bosch szablyafűrészlap fémhez S 123 XF, Progressor for Metal. Speciálisan kompakt fűrészekhez kialakítva. Anyaga BIM, tágított fogazású, mart. Fogosztása 1,8-3,2 & 8-14 mm/TPI.  

Alkalmazási területek: Vékonytól a vastag lemezekig (1-8 mm), vékonytól a vastagfalú profilokig (Ø <100 mm). Fáradság nélküli, finom vágás. A csomag tartalma 2 darab szablyafűrészlap.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 150 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: BIM
  • Súly (kg.): 0.04

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz