Azonosító: 12860

Bosch Legyező csiszolótárcsa Best for Metal, 125 x 22,23 mm, P40 (2608607338)

1.550 Ft
db

Bosch legyező csiszolótárcsa Best for Metal, 125 x 22,23 mm, P40 szemcsemérettel. Különösen alkalmas nemesacél, acél, öntöttvas és acéllemez megmunkálására. A nagy teljesítményű cirkonkorundnak/félnemes korundnak, a teljesen műgyantakötésű stabil X-szövetnek és a nagy aktivitású hatóanyagnak köszönhetően nagy teljesítményű. Egyenletesen nagy anyaglehordási teljesítmény hosszú élettartam mellett. 

Legyező csiszolótárcsa műanyag alátéttányéron. Egyenes kivitel, felületcsiszoláshoz és hegesztési varrat megmunkálásához 5-15°-os hajlásszöggel. 22,23 mm-es furatátmérővel.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 125 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.125

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz