2x SuperShop pont
 

Azonosító: 12716

Bosch CYL-5 Betonfúró, 8X100X150 (2608588152)

1.980 Ft
1.485 Ft
Megtakarítás: 495 Ft
db

A Bosch CYL-5 betonfúró garantáltan hosszabb élettartamra tervezett, ezenkívül rendkívül strapabíró. A gyémántköszörülésű, magas hőmérsékleten forrasztott keményfémlapka vágóélek lehetővé teszik a gyors, pontos és biztonságos fúrást. Különleges spirálformája, az U-formájú mély szállítóhorony megakadályozza a fúrási por okozta eltömődést, így sokkal gyorsabb az előrehaladás. A hosszan és mélyen megtámasztott keményfémlapka biztosítja a csúcs kitörésének elkerülését. Kalapácsütés álló, nagy teljesítményű fúró, DIN 8039 szerint, használható ütvefúrógépekhez 1000 W-ig, valamint könnyű fúrókalapácsokhoz fúrótokmánnyal. A fúró hengeres, kétspirálú, kék színű, fényesre köszörült. 

Alkalmazható furatokhoz gránitban, betonban, mészhomokkőben, falazatban, természetes és műkőben. Különösen alkalmas tiplifuratok készítésére. A termék a barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 8 mm
  • Hosszúság: 150 mm

Műszaki adatok

  • DIN: 8039
  • Munkahossz: 100 mm
  • Súly (kg.): 0.038

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz