Azonosító: 12643

Bosch GWS 19-125 CIE sarokcsiszoló (060179P002)

96.150 Ft
961
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
961
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GWS 19-125 CIE sarokcsiszoló (060179P002). A sarokcsiszolóval egyszerű és biztonságos a darabolás, nagyolás, kefézés, csiszolás és polírozás. Az erőteljes motor, valamint az Anti-Vibration fogantyú, 40%-kal kevesebb rezgést biztosít a könnyed munkavégzéshez. Konstans elektronikával ellátott, motorja 1900 W-os. 

A készülék biztonságos, lökésmentes indítása miatt, lágy felfutású, indítási áram korlátozás funkcióval is ellátták. A csiszoló 6-fokozatú fordulatszám-előválasztás lehetősége segíti Önt, hogy a megfelelő fordulatot alkalmazza a különböző keménységű anyagokhoz.  

A fogantyú mind a jobb, mind a bal oldalon felszerelhető, ezáltal jobb-és balkezesek is használhatják, emiatt kényelmesebb vele a munkavégzés. A Bosch sarokcsiszoló a véletlen bekapcsolás elleni védelemnek, az elfordulás biztos burkolatnak, az újraindítás gátlónak (áram kimaradás esetén nem indul újra) és a KickBack Stop rendszernek (blokkolás esetén lekapcsolja a gépet) köszönhetően rendkívül felhasználó barát. 

A ​sarokcsiszoló, 90°-os lépésekben elforgatható hajtóműfején nagyméretű tengelyrögzítő gomb található, a gyors szerszámcsere érdekében. A tartós szénkefékkel szerelt motor hűtéséről optimalizált hűtőrendszer gondoskodik. A csiszolóorsó-menet M 14-es. A tárcsa átmérője 12,5 cm, a csiszolótányéré szintén 12,5 cm. A sarokcsiszoló hangnyomásszintjének értéke 91 db(A), hangteljesítményszintje 102 db(A).

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 311 mm
 • Magasság: 103 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1900 W
 • Leadott teljesítmény: 1220 W
 • Üresjárati fordulatszám: 11.500 – 2.800 ford./perc
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Feszültség és frekvencia: 230 V
 • Súly (kg.): 2.4
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: Befogókarima
  Feszítőanya 
  Körmöskulcs 
  Vibration Control kiegészítő fogantyú 
  Védőburkolat 

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz