Azonosító: 12623

Grill Chef faszenes grillmozdony, smoker grill (11401)

53.790 Ft
537
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
537
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Grill Chef faszenes grillmozdony, smoker grill (11401) kialakítása igen masszív és strapabíró, így minden grillezést különleges élménnyé varázsol. Különálló grillező résszel ellátott, ahol lehetőség van füstölésre és amerikai BBQ húsok készítésére. A grillkocsi sütőfelülete 530 mm széles és 300 mm hosszú. A grillező rostély és a faszén rács zománcozott anyagból készült. A gyorsabb sütési és füstölési eredmény elérése érdekében a fedelet hajtsa le, a rajta elhelyezett hőmérő segítségével pedig szemmel tarthatja a hőfokot. A fedél acélból készült, fekete színű hőálló bevonattal. Az első polc kiváló helyet nyújt az előkészületekre és a tartozékok tárolására, de akár le is hajtható. 
A gyors és egyszerű helyváltoztatást a két kerék teszi lehetővé.

Méretek

  • Hosszúság: 300 mm
  • Szélesség: 530 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 21

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

GRILL CHEF

GRILL CHEF

Grill Chef: a márka, amelyik minden alkalommal fantasztikus grill élményt nyújt. A Grill Chef különösen a fiatalokat célozza meg termékeinek egyedi jellemzőivel és egyszerű kialakításával.  A Grill Chef termékek között mindent megtalálhat, ami a grillezéshez szükséges.


A Grill Chef kínálatában szereplő áruk megfelelnek az alkalmazandó szabványoknak, így a biztonság és megbízhatóság egyaránt garantált a legkedvezőbb ár/érték arány mellett. A széles termékválasztékból mindenki könnyen megtalálhatja a megfelelő eszközt egy baráti-, vagy családi grillezéshez, legyen szükség akár grillkocsira vagy gázgrillre.

 

Bővebben a GrillChef termékekről

Üdvözöljük az igazi grillmesterek világában, ahol a Grill Chef főszerepet játszik az ízletes és emlékezetes sütögetések elkészítésében. A Grill Chef márkával kapcsolatban az emberek szemeiben a kiváló minőségű grilltermékek, a megbízhatóság és a stílusos design képe elevenedik meg. Azok, akik választják ezt a márkát, tudják, hogy egyenrangú partnerre találtak a konyhai és kerti kulináris kalandjaik során.

A Grill Chef nem csak egy márkanevet képvisel, hanem egy egész életérzést, ahol a barátok és a család körében eltöltött idő, az ízek és aromák ünneplése kerül középpontba. A grillezés már nem csak egy ételkészítési módszer; egy összetett élmény, ahol a Grill Chef szerepe kiemelkedő. A márka története mélyen gyökerezik a sütögetés iránti szenvedélyben és a fogyasztók kielégítésében.

A Grill Chef grillsütők kiemelkednek a piacon az innovatív dizájn és a kifogástalan működés terén. Minden egyes termék úgy kerül kialakításra, hogy azok minden szinten megfeleljenek a grillrajongók igényeinek, legyen szó akár a hétvégi ház körüli grillezésről, akár egy nagyobb baráti összejövetelről. A Grill Chef grillsütők nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is lenyűgözők, biztosítva, hogy minden kerti party központi elemei legyenek.

A márka kerámia grillsütői különösen népszerűek a grillenthusiasták körében, akik értékelik a magas hőmérsékleten való egyenletes sütés lehetőségét és az ízek maximális megőrzését. A Grill Chef gázgrillek is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek a gyors felmelegedés és az egyszerű hőszabályozás révén biztosítják a kifogástalan végeredményt.

Nem számít, hogy Ön egy tapasztalt grillező, vagy csak most ismerkedik ezzel a kulináris művészettel, a Grill Chef minden szinten támogatja és inspirálja Önt. A márka által kínált számos termék és tartozék biztosítja, hogy minden alkalommal, amikor a Grill Chef  készülékeit használja, a végeredmény mindig tökéletes legyen.

Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött a Grill Chef továbbra is arra törekszik, hogy termékei és szolgáltatásai folyamatosan megfeleljenek vagy felülmúlják vásárlóik elvárásait. Csak egy dolog van, amit a márka komolyabban vesz, mint a termékek minőségét: az Ön elégedettségét. A Grill Chef minden egyes terméke mögött állva a márkának ez a küldetése és szenvedélye motiválja, hogy a legjobb grillezési élményt nyújtsa Önnek és szeretteinek minden egyes alkalommal.

Merüljön el a Grill Chef világában, és tapasztalja meg azt a kivételes minőséget és odaadást, amit ez a márka hoz az Ön udvarára és otthonába.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz