Azonosító: 12215

Közúti elsősegély felszerelés "B" típus, személygépjármű (9996)

3.170 Ft
db

A Közúti elsősegély felszerelés "B" típus, személygépjármű (9996) rendeltetése, hogy baleset esetén a szakember érkezéséig is lehetőség legyen az elsősegélynyújtásra. Az elsősegély- felszerelés kötelező használatát gépjárművek esetében rendelet írja elő. A mentőláda megfelel a B gépjármű kategória által támasztott követelményeknek: elsősegély felszerelés autóhoz, személygépjárműbe, valamint kedvtelési célú kishajókba. A mentőláda az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú közúti elsősegély felszerelés "B" típus, személygépjárműhöz. Szavatosság: A steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel. Így is ismerheti: Elsősegély doboz, mentőláda.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.538

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

A steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel. 
Ha 3 év után, a gyógyszertárban vásárolt sebfertőtlenítő szerrel pótolja a lejárt szert, további 2 évig használhatja az egész elsősegély felszerelést. Ebben az esetben ajánlott a gyógyszertári számla másolatát is az elsősegély felszereléssel együtt tárolni.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz