Azonosító: 12004

Gardena Classic háztartási automata szivattyú 3500/4e (1757-20)

94.890 Ft
948
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
948
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú 800 W névleges teljesítménnyel, maximum 3500 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,0 bar maximális nyomással mobil és fix használatra egyaránt alkalmas. 

Használata rendkívül egyszerű és komfortos. Ez a gyors, egyszerű üzemeltetés az innovatív beépített ellenőrző szelepnek köszönhető, ami a gyors felszívást garantálja. Az innovatív, beépített kis vízmennyiség program akkor biztosítja a működést alacsony vízigény mellett is. A szivattyú modern hibadiagnosztikai rendszere a további kényelmet és hosszútávú működést garantálja. A száraz üzem elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készült, továbbá a gumitalpak stabilitást, zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Nagy térfogatú, finomhálós szűrő került beépítésre a háztartási automata szivattyúba a szennyeződés és homok elleni ezáltal külső előszűrőre nincs szükség.  

Ha Önnek fontos a környezet védelme és a gazdaságos üzemeltetés, a Gardena Classic 3500/4E ideális választás lehet.

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 800 W
  • Védettség: IP X4
  • Max. emelési magasság: 40 m
  • Max. szállítási mennyiség: 3500 l/h
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Gardena

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

 

Bővebben a Gardena márkáról

Amikor a kertészeti eszközök világáról beszélünk, a Gardena név kikerülhetetlenül felmerül. A Gardena márka nem csupán egy termékkínálatot, de egy életérzést, egy kertészeti filozófiát is képvisel. A Gardena több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén, ami nemcsak az eszközeik minőségében, de innovatív megoldásaikban is tükröződik.

Gardena azzal az elszántsággal készíti termékeit, amelyet csak azok tudnak magukénak érezni, akik igazán értik, milyen a kapcsolat az ember és a természet között. Ezen kapcsolat erősítésére készült minden egyes eszköz: hogy segítse az embereket abban, hogy kertjeikben az igényeiknek megfelelő környezetet alakíthassanak ki.

Az egyedi, ergonomikus design és a kiváló minőségű anyagok ötvözete a Gardena kínálatában található termékekben garantálja, hogy a kertész munkája ne csak hatékony, de kényelmes is legyen. A márka azonban nem állt meg a kiváló minőségnél: a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás is a Gardena márka szellemiségébe kódolva. Így aki ezt a márkát választja, nem csak magának, de a környezetének is jót tesz.

Gardena nem csak egy brand, hanem egy megbízható társ a kertben. A márka mellett dönteni azt jelenti, hogy értékeli a minőséget, a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt, amelyeket a Gardena termékek mind magukba foglalják. Ezen túlmenően pedig egy olyan közösséghez is csatlakozik, amely hisz abban, hogy a természet és az ember közötti harmonikus kapcsolat létrehozása és ápolása nélkülözhetetlen egy jobb jövő érdekében.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz