Azonosító: 12004

Gardena Classic háztartási automata szivattyú 3500/4e (1757-20)

60.290 Ft
602
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
602
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú 800 W névleges teljesítménnyel, maximum 3500 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,0 bar maximális nyomással mobil és fix használatra egyaránt alkalmas. 

Használata rendkívül egyszerű és komfortos. Ez a gyors, egyszerű üzemeltetés az innovatív beépített ellenőrző szelepnek köszönhető, ami a gyors felszívást garantálja. Az innovatív, beépített kis vízmennyiség program akkor biztosítja a működést alacsony vízigény mellett is. A szivattyú modern hibadiagnosztikai rendszere a további kényelmet és hosszútávú működést garantálja. A száraz üzem elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készült, továbbá a gumitalpak stabilitást, zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Nagy térfogatú, finomhálós szűrő került beépítésre a háztartási automata szivattyúba a szennyeződés és homok elleni ezáltal külső előszűrőre nincs szükség.  

Ha Önnek fontos a környezet védelme és a gazdaságos üzemeltetés, a Gardena Classic 3500/4E ideális választás lehet.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 800 W
  • Védettség: IP X4
  • Max. emelési magasság: 40 m
  • Max. szállítási mennyiség: 3500 l/h
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz