Azonosító: 11977

Gázpalack MLD szintjelző targoncához

49.990 Ft
499
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
499
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A gázpalack MLD szintjelző targoncához csatlakoztatható. A motorikus palack szintjelzőt targoncánként lehet felszerelni és bekötni, amely hang és fény jelzéssel figyelmeztet, ha a palackban alacsony szintű a gáztöltet mennyisége. A jelzés alapján a targoncavezető azonnal értesül a teljesítmény csökkenésről, így azonnal tud palackot cserélni, ez által nincs munkából kiesett idő. Előnyei, hogy a palackban maradó 3-5 % gáz is kihasználható, a kifogyási leállások ideje megspórolható, csökken a karbantartási költség, valamint minimálisra tevődik a leállási vészhelyzetek esélye. 

A szintjelző bekötése egyszerű, helyezze a szerkezetet a lehető legközelebb a palackhoz, majd rögzítse az MLD-t álló helyzetben. Ezt követően csatlakoztassa bármely irányból az üzemanyagvezetéket, az MLD-hez csatlakozó vezetékeket pedig igazítsa vízszintesre, végül kösse össze az elektromos csatlakozókat.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz