3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11852

Perforált frissentartó fólia vékony Rollbox 100 db citrom mintás (828-citrom)

690 Ft
db
Egységár: 6,9 Ft/db

 

Perforált frissentartó fólia vékony Rollbox 100 db citrom mintás (828-citrom)

 • ​A Rollbox frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.
 • Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
 •  
 • A drPACK Rollbox frissentartó fólia vékony tartó tok + frissentartó fólia, a Rollbox frissentartó vékony fólia termékcsaládhoz használható: ha kifogy belőle az induló 100 lapos frissentartó fólia tekercs, a vékony tartó tok kupakjának levételével, mindössze 4 mozdulattal újra tölthető a Rollbox frissentartó fólia utántöltővel. Az utántöltő behelyezésekor ügyeljen a fólia forgásirányára, melyet nyíl jelöl a tartó tokon.
 •  
 • A frissentartó fólia méretei: 100 lapos, 45 méter hosszú, 290 mm széles, 450 mm-enként perforált, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia, mintás tartó tokkal. 
 • Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
 •  
 • A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!
 •  
 • A frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.

Méretek

 • Vastagság: 9µ
 • Hosszúság: 45 m
 • Szélesség: 43 mm
 • Magasság: 307 mm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 0.16

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
 

Bővebben a márka termékeiről 

Amikor a tárolás, a csomagolás és a szállítás kerül szóba, a drPACK Rollbox> válik az intelligens választássá a szakértők és a vállalkozások számára egyaránt. A márka nem egyszerűen egy név a csomagolástechnikai eszközök terén, hanem egy megbízható társ, amely minden lépésnél támogatja és optimalizálja az ön munkafolyamatait.

Rollbox egyik legtöbbet értékelt termékkategóriája kétségkívül a mobilis tárolórendszerek, melyek magas minőségű, robusztus kialakításukkal évtizedek óta biztosítják a tárolás és szállítás megbízhatóságát. Tárolóeszközeik, különösen a Rollbox kocsik, iparágvezető innovációkkal és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, ami a hatékony munkavégzés záloga a mindennapokban.

Megalkotva azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén, a Rollbox precíziós tervezéssel és gondosan megválasztott anyagokkal állít elő minden egyes terméket. Az ellenálló, mégis könnyű kialakítás, az ergonómikus forma és a kifinomult technológia együttese biztosítja, hogy a drPACK - Rollbox termékei nem csak megfeleljenek, hanem felülmúlják a felhasználók elvárásait.

Ezen túlmenően, a márka nem csak a termékek szállításában, hanem a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén is aktív szerepet vállal. A Rollbox mindig is azon dolgozott, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek nem csak az ügyfelek, hanem a bolygónk számára is előnyösek. A fenntartható anyaghasználat és a hosszú élettartam azt jelenti, hogy minden egyes drPACK Rollbox termék hozzájárul az erőforrások megóvásához és a környezet védelméhez.

Az a szenvedély, amellyel a Rollbox alkot és innovál, minden termékében tükröződik, amelyek nem csak eszközök, hanem a hatékony működés és a fenntartható növekedés kulcsa is egyben. Legyen szó kiskereskedelmi szektorról, logisztikai vállalatokról vagy egyéb iparágakról, a drPACK - Rollbox továbbra is azon munkálkodik, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek segítik az ügyfeleit abban, hogy mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt maradjanak.

Böngéssze végig Rollbox termékkínálatát, és fedezze fel, hogyan képesek ezek a prémium termékek maximalizálni a működési hatékonyságot, miközben fenntartható módon támogatják üzleti tevékenységét. Az elkötelezettség, a minőség és az innováció, amelyet a  Rollbox minden terméke és szolgáltatás képvisel, az a szilárd alap, amelyre építheti üzleti sikerét.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz