Azonosító: 11655

Krause Monto Solidy állólétra 5 lépcsőfokos (126238)

22.240 Ft
222
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
222
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A 5 lépcsőfokos Krause Monto létra termékcsalád leginkább folyamatos használatra, szakembereknek és barkácsolóknak ajánlott. A Solidy típusú lépcsőfokos állólétráik ideálisak a legkülönbözőbb belső munkákhoz. A létra könnyű, de rendkívül erős alumíniumból készült. Magas kapaszkodókerettel, széles, csúszásgátló fokokkal és robusztus acél dobogóval, a könnyű és biztonságos fellépésért és állásért. A csúszásgátló lábdugók, és a biztonsági csuklórendszer (4CS) tovább emelik a biztonságos használatot. 

A létra praktikusságát a kapaszkodókeret tetejébe épített kis tárolófelület és az integrált vödörtartó garantálja.

Méretek

 • Utolsó fok magassága: 1050 mm
 • Nyitott magasság: 1650 mm
 • Összecsukott magasság: 1800 mm
 • Szélesség: 470 mm
 • Magasság: 1800 mm

Műszaki adatok

 • Anyaga: Alumínium
 • Fokok száma: 5
 • Terhelhetőség: 150 kg
 • Súly (kg.): 4.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

KRAUSE minőséggarancia

Általános

 1. A KRAUSE név több mint 100 éve a a magas minőség szinonímája. Termékeinket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá, és előállításuk megfelel a kötelező érvényű szabványoknak/előírásoknak, valamint a korszerű gyártási technológiáknak. Gyártási- és minőségi folyamataink folyamatos fejlesztését kötelezettségünknek tekintjük.

Garanciaidők

 1. Bízunk termékeink minőségében, így a nálunk vásárolt garanciás termékekre (GarantieProdukte) KRAUSE minőség-garanciát vállalunk az alábbi időtartamokra:
  a. 10 év minden KRAUSE STABILO termékre, beleértve a STABILO gurulóállványokat
  b. 5 év garancia minden KRAUSE MONTO termékre, beleértve a ClimTec és ProTec állványokat 
  c. 2 év garancia minden más termékkategóriára
  d. 2 év minden egyedi megoldásra, kivéve ha más garanciaidőről született megállapodás
 2. A garanciaidők a vásárlás bizonyított időpontjától érvényesek és csak az Európai Unió területén és Svájcban történő vásárlásokra vonatkoznak.
 3. A törvényileg szabályozott szavatossági jogokat ez a minőséggarancia nem korlátozza.
 4. A garanciális szolgáltatások nem hosszabbítják meg és nem újítják meg a termékre vonatkozó garanciaidőt.

Garanciális szolgáltatások

 1. A fentiekben meghatározott garanciaidőknek megfelelően azokat a termékeket, amelyek alumínium vagy acél részein anyag- vagy gyártási hiba jelentkezik, megítélésünk szerint kicseréljük vagy megjavítjuk.
 2. Csere esetén a cserélt részek a cég tulajdonává válnak.
 3. A jelen garanciafeltételekben meghatározott jogokon kívül egyéb, a hiba elhárítására vonatkozó igények nem indokoltak.

Garanciaigény előfeltételei

 1. Kérjük ügyeljen arra, hogy csak az alábbi feltételek szükségesek a garancia érvényesítéséhez.
 2. A garanciaigényeket közvetlenül a hiba észlelése után, a garanciális időn belül érvényesíteni kell.
 3. Az igény érvényesítésének írásban, e-mailen, faxon, vagy levélben kell történnie. Közvetlenül ezután tájékoztatjuk a további teendőkről (visszaküldés, elszállítás stb.).
 4. A terméknek a típusmatricán található adatok alapján egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie, és az eredeti matricát be kell mutatni.
 5. Nem vonatkozik a garancia
  a. olyan termékekre amelyek sérülése használatból eredőek vagy természetes kopásra vezethetők vissza.
  b. a termékek olyan hibáira, amelyek a használati útmutató be nem tartására, nem rendeltetésszerű használatra, szokatlan környezeti feltételekre, dologtól idegen használatra, túlterhelésre, erőszakra vagy a karbantartás és ápolás hiányosságaira vezethetők vissza.
  c. a termékek olyan hibáira, amelyeket nem gyári KRAUSE alkatrészek vagy tartozékok használata okoz.
  d. olyan termékek, amelyeken módosításokat, kiegészítéseket vagy nem szakszerű javítást végeztek.
  e. tartozékok, módosítások, ráépítések vagy más berendezések javítása.
  f. a normál állapottól való csekély mértékű eltérés, amely a termék használati alkalmasságát tekintve elenyésző mértékű.
  g. olyan károk, amelyek a nem biztonságos csomagolásban történő beküldésből erednek.

Költségek

 1. Ha a megállapított hibát garanciális szolgáltatásaink keretében orvosolni tudjuk, a javított vagy egy új terméket kap vissza tőlünk. Ebben az esetben a vizsgálati és szállítási költségeket átvállaljuk. Amennyiben nem garanciális eset áll fenn, úgy a fenti költségek Önt terhelik.

Krause

Krause

A Krause márka híres a magas színvonalú, biztonságos, de könnyen kezelhető létráiról. Világszerte több mint 500 dolgozót foglalkoztató vállalat Magyarországon is jelen van. Különböző méretű és funkcionalitású Krause létrákat kínálunk Önnek, hogy a barkácsolás biztonságos és gyors legyen!

 

Bővebben a Krause termékekről

A Krause egy olyan márka, amely az ipari és otthoni használatra szánt létrák és állványok területén vált nemzetközileg ismertté. A cég, mely több mint egy évszázada van jelen a piacon, arra építi hírnevét, hogy megbízható, magas színvonalú és innovatív termékeket kínál ügyfeleinek. A minőség iránti elkötelezettség és a folyamatos innováció hajtja előre ezt a céget, amely ma az egyik legelismertebb név a létra- és állványgyártás terén.

A Krause létra nem csupán egy szükséges eszköz. Ez egy olyan munkaeszköz, amely a biztonságot és a funkcionalitást az első helyre teszi. Az erős anyagok és a kifinomult tervezés biztosítja, hogy minden létra hosszú ideig tartó és stabil támogatást nyújt, legyen szó otthoni vagy ipari környezetről. Sokan választják a Krause létrát, mert tudják, hogy az a lehető legbiztonságosabb választás.

Ezenfelül a Krause állványok is elnyerik azoknak a szakembereknek és DIY rajongóknak a tetszését, akiknek stabil és megbízható munkafelületre van szükségük. Az állványok széles választéka – legyen az egyszerű állvány vagy a speciálisan tervezett Krause gurulós állvány – lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtalálják azt a terméket, amely a leginkább megfelel a munkájuk igényeinek.

A Krause létra árak azok számára is vonzóvá teszik a márkát, akik a minőséget keresik, de nem szeretnének vagyonokat költeni. A vállalat filozófiája az, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon versenyképes áron, így az emberek bátran választhatják termékeiket anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a költségek és a minőség között.

Összességében a Krause márka azoknak kínál megoldást, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel. Ha olyan létrára vagy állványra van szüksége, amely minden egyes alkalommal biztonságos és megbízható teljesítményt nyújt, a Krause a természetes választás.

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz