Azonosító: 11597

Extol Craft hőlégfúvó, 2000 W (411013)

5.100 Ft
db

Az Extol Craft hőlégfúvó 2000 W max teljesítménnyel rendelkezik. Két fokozaton is működtethető 1000 W vagy 2000 W- on. Az első fokozatban hőmérséklet 350 °C / 300 l/min, míg a második fokozaton 550 °C / 500 l/min. A hőlégfúvó szakaszos és folyamatos működtetésre egyaránt alkalmas. A hatékony szellőzés érdekében a készüléket a hátsó lapjára felállítva helyezzük szakaszos üzemeltetés során. Ha nincs kellő gravitációs szellőzés biztosítva, például csőrrel lefelé lógatás, oldalra fektetés során, a hőkioldó, idő előtt lekapcsolja a hőlégfúvót a túlmelegedés elkerülése érdekében. 

Ha a munkavégzés meghaladja a 20 percet, ajánlott a készülék pihentetése 30 percen keresztül. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W/1000 W
  • Feszültség és frekvencia: 230 V / 50 Hz
  • Súly (kg.): 0.7
  • Gép súlya (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz