Azonosító: 11492

Landmann Black Pearl Select faszenes gömbgrill kocsi (31346)

119.990 Ft
1199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Landmann Black Pearl Select faszenes gömbgrill (31346) ideális megoldás lehet az Ön kertjébe, kisebb összejövetelek esetén. Az OptiHeat rendszerrel különösen szaftosan készítheti el az ételt. A tűztere zománcozott a jobb hőállóság érdekében, illetve a zománcozott réteg minimális ápolást igényel a nagymértékű korrózióálló tulajdonság miatt. Belül krómozott grillezőrostély található, ami a fedélbe épített légáramlás szabályozóval kiegészülve lehetővé teszi az ételek direkt és indirekt grillezését. A hőmérsékletet ellenőrizheti a tetőn lévő hőmérővel. A további kényelmet a hamugyűjtő tálca jelenti a grill alatt.

A grillkocsi könnyű mozgatását két gumikerék garantálja, praktikusságáról a lehajtható polcok gondoskodnak. Ideális lehet 10 fő részére.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 65 cm
  • Szélesség: 145 cm
  • Magasság: 114 cm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 56 cm
  • Súly (kg.): 33

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható.Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz