Azonosító: 11489

Landmann Black Taurus 660 faszenes grillkocsi (31421)

68.090 Ft
2040
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
2040
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Landmann Black Taurus 660 faszenes grillkocsi (31421) ideális megoldás lehet az Ön kertjébe, kisebb összejövetelek esetén és egy megfelelő alternatívája a gömbgrilleknek. A tűztere oldalán szabályozható szellőzéssel, és az állítható magasságú faszén tartóval pontosan állítható a sütési hőmérséklet, amit a fedőbe épített hőmérővel ellenőrizhet is. Belül három krómozott grillezőrostély és a krómozott melegítő tálca található. A grill alján egy könnyedén kivehető hamutálca segíti elő az Ön további kényelmét.

A faszenes grillkocsi könnyű mozgatását két kerék garantálja, praktikusságáról az oldalsó és alsó polcok gondoskodnak. Ideális lehet 10 fő részére.

Méretek

  • Hosszúság: 53 cm
  • Szélesség: 107 cm
  • Magasság: 102 cm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 66 x 36 cm
  • Súly (kg.): 22

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz