2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11337

Bosch gyémánt vágótárcsa kerámiához, 110 mm (2607019471)

2.710 Ft
2.032 Ft
Megtakarítás: 678 Ft
db

A Bosch kerámia gyémánt vágótárcsa átmérője 110 mm. A folyamatos élű gyémántvágó kiváló termék a kemény munkadarabokhoz. Csak vizes vágáshoz! Ajánlott csempe, égetett kerámia, márvány, tégla vágásához.
Strapabíró szerszámok, hosszú élettartamra tervezve. Műszaki eszközök és berendezések korrekt áron, jó szállítási feltételekkel, megbízható vállalattól. A készleteket és kiegészítőket profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 110 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.11

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz