2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11090

Gardena Combisystem keretes fűrész (0691-20)

9.990 Ft
8.991 Ft
Megtakarítás: 999 Ft
178
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
178
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Combisystem keretes fűrész hagyományos kézi fűrészként, illetve Combisystem nyéllel kombinálva, meghosszabbítva is használható. Könnyedén fűrészelhet vele akár 5 méteres magasságig. 

A fűrészlap 360°-kal elfordítható, így Ön sokkal könnyebben odaférhet bizonyos ágakhoz és kitudja használni a fűrész teljes funkcióját. A fűrészlap elfordulását megakadályozó zár a keretes fűrész biztonságos használatát teszi lehetővé, így Önnek nem kell attól félnie, hogy a lap megcsúszik, vagy elpattan. 

További kényelmet és biztonságot nyújt a csúszásgátló markolatvég. Az edzett acélból készülő, precíziós, finom csiszolatú fogazattal ellátott fűrészlap hossza 350 mm. A lap feszessége könnyedén állítható, az erre szolgáló alkatrészek rozsdaálló anyagból készülnek, akárcsak a fűrész kerete. A garanciaidő 25 év.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz