2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11058

Gardena Premium Háztartási szivattyú, automata, LCD kijelző, inox 6000/6E (1760-20)

98.990 Ft
89.091 Ft
Megtakarítás: 9.899 Ft
1780
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1780
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Premium Háztartási szivattyú, automata, LCD kijelző, inox 6000/6E 1300 W teljesítménnyel, maximum 6000 l/h szállítási vízmennyiséggel és 5,5 bar nyomással képes működni. Hasznosítsa az esővizet vagy kútvizet és akár öntözheti vele kertjét, WC öblítésre és mosógép üzemeltetéséhez is használhatja a házban. A háztartási automata szivattyú beépített elektronikus nyomáskapcsolója vízvétel esetén automatikusan be, majd utána újra kikapcsolja a szivattyút. Kis mennyiségű víz szállítására is alkalmas. Az innovatív MultiControl LCD kijelző minden funkcióról tájékoztatást nyújt, valamint a menüleírás és az egyéni igényeihez igazított különböző beállítási lehetőségek teszik egyszerűen kezelhetővé. Az 5-fokozatú lapátkerék nagyon nyugodt működést garantál.

 A minél hosszabb élettartam elérése érdekében szárazüzem és túlmelegedés elleni védelmi rendszerekkel ellátott. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt. Finomhálós szűrő került beépítésre a készülékbe, amely a szennyeződések és a homok ellen véd. Halk és rezgéscsillapított működése a gumitalpaknak köszönhető. Fagyveszély esetén a vízleeresztő csavarral vízteleníthető. 

A QR kód a szivattyún részletes információkhoz irányít, valamint egy videót is láthat a termék tulajdonságairól és a háztartási automata szivattyúk előnyeiről.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 521 mm
  • Szélesség: 269 mm
  • Magasság: 364 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 1300 W
  • Védettség: IP X4
  • Max. emelési magasság: 55 m
  • Max. szállítási mennyiség: 6000 l/h
  • Súly (kg.): 14

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz