Azonosító: 10906

Gardena MultiControl Öntözőkomputer C 2030 (1874-29)

35.690 Ft
356
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
356
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena MultiControl Öntözőkomputer C 2030 vízcsapra szerelhető, így létrejön a kert automatikus öntözése. Két kimenettel rendelkezik, amelyek külön programozhatóak, így beállíthatja az öntözés kezdetét, időtartamát és gyakoriságát. Kimenetenként napi 3 öntözési intervallum is beállítható, melyek hossza 3 óra 59 perc is lehet. Az egyszerű programozást a jól olvasható, nagy kijelzővel rendelkező kezelőegységen végezheti. A művelet megkönnyítését egyértelmű útmutatás teszi lehetővé. A víztakarékos öntözés érdekében eső- és talajnedvesség-érzékelő is csatlakoztatható a készülékhez. Éjszakai programnál az öntözés automatikusan elindul, ha a csatlakoztatott talajnedvesség érzékelő szárazat jelez. 

Az öntözőkomputer 26,5 mm-es (G3/4) és 33,3 mm-es (G1) menetű vízcsapra csatlakoztatható, üzemi nyomás: 0,5 - 12 bar. Működéséhez egy 9 V- os alkálielem szükséges, amely kb 1 év üzemidőt biztosít. Az öntözőkomputeren beépített elemtöltöttségi- kijelző található, amely mutatja mikor szükséges az elemcsere.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 220 mm
  • Szélesség: 172 mm
  • Magasság: 178 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.98

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz