2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10902

Gardena Öntozőrúd (18330-20)

5.990 Ft
5.391 Ft
Megtakarítás: 599 Ft
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena öntözőrúddal a kert kíméletesen és precízen öntözhető. Az öntözőrúd 60 cm hosszú. Ez különösen nagyobb felületeke, virág vagy zöldségágyások öntözésekor hasznos, hiszen ennek következtében a locsolósugár az ágyás széléről akár a közepéig is kényelmesen beér, így Ön zavartalanul kényelmesen dolgozhat vele.

A fokozatmentes vízátfolyás-szabályzás lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, mi a megfelelő vízmenyiség az éppen elvégzendő feladathoz. Az erős sugár funkció tisztításhoz alkalmas, míg a finom köd funkció érzékeny növények öntözéséhez ideális. A kapcsolón lévő zár lehetővé teszi, hogy Ön folyamatosan a kar nyomva tartása nélkül tudjon öntözni, így az ergonomikus kialakítás miatt és a zárnak köszönhetően sokkal kevesebb fáradtságot igényel a locsoló használata.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.319

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz