Azonosító: 10901

Gardena Classic Többfunkciós Öntözőfej (18313-20)

6.590 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

A Gardena Classic öntözőfej 3 különböző vízsugárfunkcióval rendelkezik, lágy sugár, buborékos sugár és 9-pontos erős sugár. Használhatja öntözéshez például felületekre (lágy sugár), növények locsolására (buborékos sugár) ezek mellett hatékony tisztításhoz is (9-pontos erős sugár) a kertben vagy a házban. Innovatív, beépített fagyvédelmi technológiával van felszerelve. 

A fokozatmentes vízátfolyás-szabályzás lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, mi a megfelelő vízmenyiség az éppen elvégzendő feladathoz. Az erős sugár funkció tisztításhoz alkalmas, míg a finom köd funkció érzékeny növények öntözéséhez ideális. A kapcsolón lévő zár lehetővé teszi, hogy Ön folyamatosan a kar nyomva tartása nélkül tudjon öntözni, így az ergonomikus kialakítás miatt és a zárnak köszönhetően sokkal kevesebb fáradtságot igényel a locsoló használata.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.347

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz