Azonosító: 10854

Gardena Föld alatti csepegtetőcső 13,7 mm, 50 m (1395-20)

30.390 Ft
303
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
303
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Gardena Föld alatti csepegtetőcső 13,7 mm, 50 m (1395-20)

a föld alá kell telepíteni, így esztétikus és praktikus öntözést alakíthat ki. A csövön 30 cm távolságban helyezkednek el a csöpögtetők. Az öntözés során 1,6 liter/óra vizet juttat el a locsolni kívánt helyre. A csepegtetők önzárók, ez által üzemen kívüli időszakban nem szennyeződnek el. Gyökérzárral felszerelt, ami megakadályozza a gyökerek belenövését a föld alá telepített csőbe. A csepegtetőcső minden pontján azonos a víznyomás, amellyel egyenletes locsolás érhető el. 

Az 1389-20 cikkszámú termék bővítőkészlete; 50 méter hosszú, csatlakozó- és záróelemmel.

Méretek

  • Hosszúság: 550 mm
  • Szélesség: 550 mm
  • Magasság: 115 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 3.135

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Gardena

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

 

Bővebben a Gardena márkáról

Amikor a kertészeti eszközök világáról beszélünk, a Gardena név kikerülhetetlenül felmerül. A Gardena márka nem csupán egy termékkínálatot, de egy életérzést, egy kertészeti filozófiát is képvisel. A Gardena több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén, ami nemcsak az eszközeik minőségében, de innovatív megoldásaikban is tükröződik.

Gardena azzal az elszántsággal készíti termékeit, amelyet csak azok tudnak magukénak érezni, akik igazán értik, milyen a kapcsolat az ember és a természet között. Ezen kapcsolat erősítésére készült minden egyes eszköz: hogy segítse az embereket abban, hogy kertjeikben az igényeiknek megfelelő környezetet alakíthassanak ki.

Az egyedi, ergonomikus design és a kiváló minőségű anyagok ötvözete a Gardena kínálatában található termékekben garantálja, hogy a kertész munkája ne csak hatékony, de kényelmes is legyen. A márka azonban nem állt meg a kiváló minőségnél: a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás is a Gardena márka szellemiségébe kódolva. Így aki ezt a márkát választja, nem csak magának, de a környezetének is jót tesz.

Gardena nem csak egy brand, hanem egy megbízható társ a kertben. A márka mellett dönteni azt jelenti, hogy értékeli a minőséget, a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt, amelyeket a Gardena termékek mind magukba foglalják. Ezen túlmenően pedig egy olyan közösséghez is csatlakozik, amely hisz abban, hogy a természet és az ember közötti harmonikus kapcsolat létrehozása és ápolása nélkülözhetetlen egy jobb jövő érdekében.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz