Azonosító: 10610

Dometic beépíthető ülésfűtés MSH-601

22.890 Ft
228
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
228
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Dometic MSH- 601 beépíthető ülésfűtés egy üléshez alkalmazható. Nagy teljesítményű hajlékony teflon- fűtőszálainak köszönhetően percek alatt felmelegíti az ülést, amelyet 2 fokozaton szabályozhat. 
A fűtő betétek könnyen beszerelhetőek a gyári kárpit alá. Beszerelés után az ülés formája nem változik meg. Tartozék áramkörről üzemeltethető. Túlmelegedés elleni védelemmel felszerelt. 
A Dometic beépíthető ülésfűtés ülőlapja 400 mm hosszú és 280 mm széles, valamint a hátlap 300 mm hosszú és 280 mm széles. 
Teljesítménye fokozatonként 45/22 W. 
Minőségi tanúsítványában E jóváhagyási jel a 95/54/EK irányelv ( gépjárművek elektromágneses összeférhetősége) szerint. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Névleges teljesítményfelvétel: 45/22 W/ ülés
  • Feszültség és frekvencia: 12 V
  • Súly (kg.): 0.8
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz