Azonosító: 10474

Gorenje turmixgép BSM600W, smoothie maker

7.990 Ft
db

A ​Gorenje BSM600W turmixgép, smoothie maker teljesítménye 250 W. A készülék magassága 40 cm, szélessége 13 cm, hossza 14 cm. A készülék gumi talpai által nem csúszik, valamint biztonsági zár rendszerrel is felszerelt. Pengéi rozsdamentes acélból készültek. 
A Smoothie maker rendkívül praktikus, mivel az aprító edény űrtartalma 0,6 liter, ez által a frissen készült gyümölcslevet át se kell öntenie más edénybe, rögtön magával viheti munkahelyére vagy az edzőterembe. 
A turmixgép csendes működésű, így a reggeli turmixolás sem okoz problémát az Ön környezetében élőknek. 

A termék jégdarálásra nem alkalmas! 

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 0.6 l
  • Hosszúság: 140 mm
  • Szélesség: 130 mm
  • Magasság: 400 mm

Műszaki adatok

  • Talpazat: gumi
  • Motortípus: Váltakozó áramú (AC) motor
  • Teljesítmény: 250 W
  • Súly (kg.): 1.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz