2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10451

Bosch GBM 1600 RE fúrókalapács (06011B0000)

61.090 Ft
37.790 Ft
Megtakarítás: 23.300 Ft
754
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
754
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBM 1600 RE fúrókalapács erőteljes 850 Wattos motorja és nagy forgatónyomatéka által ideális nehéz munkákhoz. Két funkcióval ellátott, keverési és fúrási feladatokhoz is kiváló. Maximium 160 mm átmérőjű keverőszár csatlakoztatható a szerszámra. A fúrókalapács bekapcsoló gombja reteszelhető, a megszakításmentes munkavégzéshez jobbra/balra forgatható. A kiegészítő D- fogantyú segít az irányításban, valamint 360°-ban elforgatható. A fogantyú Softgrip anyaggal bevont, amely biztos tartást és csúszásmentes fogást kölcsönöz. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 850 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0-630 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 11,0 Nm
 • Max. furat-Ø acélban: 16 mm
 • Max. furat-Ø fában: 40 mm
 • Súly (kg.): 3.5
 • Gép súlya (kg.): 3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Pótfogantyú 
  Tokmánykulcs (1 607 950 041)

Üzemmódok

 • Fúróbefogás: 1- 16 mm

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz