Azonosító: 09488

Uvex SUPER OTG 9169081 védőszemüveg, füstszínű

3.080 Ft
db

Az ​Uvex SUPER OTG 9169081 védőszemüveg, füstszínű lencsével, valamint Hi-res technológiájú, széles látómezővel felszerelt és pontos, éles látást. tesz lehetővé. Felhelyezheti korrekciós szemüveg fölé is. A keret csúszás- és ütésálló. Szára XST kialakítású, ami nagyfokú rugalmasságot és csúszásbiztos illeszkedést nyújt.

A védőszemüveg lencséje. Az NCH bevonatnak köszönhetően a belső és külső oldalról egyaránt karc- és vegyszerálló. Könnyedén tisztán tarthatja, mivel nem tapad meg rajta vizes, olajos szennyeződés, por.  

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: polikarbonát
  • Szín: Fekete/füstszínű
  • Súly (kg.): 0

Uvex

Az uvex márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az uvex sports group termékei közé többek között a síszemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sportszemüvegek és motorversenyzők számára kifejlesztett sisakok tartoznak. A nemzetközi élsport partnereként az uvex több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte.

A sporthoz hasonlóan a munkavédelemhez használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági-, funkcionális- és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz