2x SuperShop pont
 

Azonosító: 09293

Bosch GBH 3000 fúrókalapács (061124A006)

141.080 Ft
92.080 Ft
Megtakarítás: 49.000 Ft
1840
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1840
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch GBH GBH 3000 fúrókalapács használható vésési és fúrási, illetve üreges fúrókoronával történő munkavégzésnél. Teljesítménye 800 W, előre és hátra forgásnál is. A fúrókalapács kiegyenlített súlyelosztása, L kivitele és Bosch Vibration Cobtrol biztosítja (12 m/s² vibrációt), a kényelmes munkavégzést az Ön számára. Ütésszáma ütésjárati fordulatszám mellett: 0 - 4000 ütés/perc.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 800 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 900 ford./perc
 • Max. furat-Ø betonban: 4 - 28 mm
 • Egy ütés energiája: 3,1 J
 • Max. furat-Ø falazatban: 82 mm
 • Súly (kg.): 3.6
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Hordtáska 
  Kulcs 
  Mélység ütköző 
  Változás tokmány SDS-plus 
  Kiegészítő fogantyú

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz