Azonosító: 09241

Bosch GDE 230 FC-S forgácselszívó (1600A003DL)

45.250 Ft
452
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
452
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDE 230 FC-S forgácselszívó zárt házzal, forgatható tömlőcsatlakozással felszerelt, továbbá jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmes a használata. Csatlakoztathatja porszívókhoz, illetve számos Bosch 230 mm-es átmérőjű sarokcsiszolóhoz.

A forgácselszívó kerekei és súlya, a kényelmes, precíz munkavégzést biztosítják az Ön számára. Ha a készüléket hozzá csatlakoztatja egy sarokcsiszolóhoz, a követ és fát pormentesen tudja darabolni. Tiszta munkavégzésének köszönhetően, Önnek alig lesz szüksége utólagos takarítási munkára. A porelszívót egyszerűen kezelheti.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 333 mm
  • Magasság: 266 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2.1
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz