Azonosító: 08637

Kyocera kerámia fűszerőrlő állítható, piros (CM-20RD)

7.490 Ft
db

Kyocera kerámia fűszerőrlő piros színű, nagy tartállyal rendelkező,állítható mechanikájú eszköz. A kerámia hasznos tulajdonsága, hogy nem színezi el az ételeket, így nem ad át fémes ízt. Vegyileg közömbös, tehát nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal, ez által nem rozsdásodik be. 
fűszerőrlő használata előtt állítsuk be a kívánt szemcseméretet, majd egyszerűen őrölhetjük a sókat, borsokat, fűszereket és magvakat. 
Tisztítása egyszerű, semleges mosogatószeres vízzel mossa le, majd öblítse le.  

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 60 mm
  • Magasság: 155 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Kerámia
  • Súly (kg.): 0.26

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera vállalat közel 50 sikeres évre tekint vissza - eredetileg Kyoto Ceramic-nak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában.Miben áll a KYOCERA kerámia kések titka? Abban, hogy a vállalat által kifejlesztett speciális high-tech kerámia 50%-al keményebb az acélnál, így a KYOCERA kerámia kések és pengék tizenötször hosszabb ideig megtartják az élüket, mint az acélpengés kések. Ugyanakkor a kerámia kések könnyebbek, keményebbek és rugalmasak, használatuk során nem fárad el a kezünk, nem terheli az ujjakat, csuklót, ízületeket. A használt kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételek színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is. Tisztítása könnyű és egyszerű! A KYOCERA kerámia késekkel valóban élmény dolgozni: nemcsak könnyen használhatók, hanem a vágás pontossága, minősége és gyorsasága is jobb, mint az eddig használt acél pengés késeké. Ha még nem próbálta a KYOCERA kerámia késeket, akkor mindenképpen javasoljuk: alapvetően fog megváltozni a véleménye a késekről - ez biztos! KYOCERA: minőségi kerámia kések Japánból!

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz