Azonosító: 08444

Kyocera Kyotop kerámia kés 7,5 cm (KT-075-HIP D)

57.900 Ft
579
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
579
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Kyocera Kyotop kerámia kés pengéje cirkónium- oxid anyagból és HIP (Hot Isostatic Pressed) technológiával előállított. A kerámiát 20000 tonna nyomással préselik össze, majd kétszer kisütik, ez által az anyag sűrűbb és keményebbé válik. A kerámia kések élezését kézzel végzik, ennek eredménye, hogy rendkívül éles és ellenálló, élét 15 x hosszabb ideig tartja meg, mint az acél pengék.
 
A japán konyhakés kerámiából készült, ezért nem barnítja be a szeleteket, nem ad át fémes ízt és az ételek frissek maradnak. Vegyileg közömbös, tehát nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal, így nem rozsdásodik be. 
A penge 7,5 cm hosszúságú, antracit színű és különleges örvény mintával ellátott. A kerámia kés súlya igen csekély, ennek köszönhetően könnyű munkavégzést biztosít. 
Nyele tartós pakkafa anyagból készült, fekete színű. Biztos fogást kölcsönöz akár otthoni használat során, de a szakácsok számára is kiváló a kerámia kések piacvezető Kyocera Kyotop kése. 
Tisztítása egyszerű, semleges mosogatószeres vízzel mossa el, majd öblítse le. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Penge anyaga: cirkónium- oxid
  • Nyél anyaga: Pakkafa
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Szín: Antracit szürke

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera vállalat közel 50 sikeres évre tekint vissza - eredetileg Kyoto Ceramic-nak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában.Miben áll a KYOCERA kerámia kések titka? Abban, hogy a vállalat által kifejlesztett speciális high-tech kerámia 50%-al keményebb az acélnál, így a KYOCERA kerámia kések és pengék tizenötször hosszabb ideig megtartják az élüket, mint az acélpengés kések. Ugyanakkor a kerámia kések könnyebbek, keményebbek és rugalmasak, használatuk során nem fárad el a kezünk, nem terheli az ujjakat, csuklót, ízületeket. A használt kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételek színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is. Tisztítása könnyű és egyszerű! A KYOCERA kerámia késekkel valóban élmény dolgozni: nemcsak könnyen használhatók, hanem a vágás pontossága, minősége és gyorsasága is jobb, mint az eddig használt acél pengés késeké. Ha még nem próbálta a KYOCERA kerámia késeket, akkor mindenképpen javasoljuk: alapvetően fog megváltozni a véleménye a késekről - ez biztos! KYOCERA: minőségi kerámia kések Japánból!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz