2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08399

Muta ágvágó olló mellévágó, racsnis teleszkópos (14409)

7.790 Ft
7.011 Ft
Megtakarítás: 779 Ft
140
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
140
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Muta ágvágó olló racsnis teleszkópos kivitelben készült. A racsnis, áttételes technológiának köszönhetően 30 %- kal könnyebb a vágás. Az ergonomikus csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. A vágópenge tapadásmentes bevonattal ellátott, amely kíméletes és gyors vágást eredményez. Az ágvágó teljes hossza kinyitott állapotban 1000 mm, összecsukva 660 mm. Szélessége 300 mm. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 660 mm
  • Szélesség: 300 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.84

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz