Azonosító: 08012

MTD OPTIMA 38 VO gyepszellőztető (16AHHLME600)

219.990 Ft
2199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
2199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az MTD OPTIMA 38 VO gyepszellőztető közepes vagy nagyobb fűfelülethez ajánlott a gyep karbantartása érdekében. Kiváló minőségű ThorX 55H / 208 cm3 / motorral felszerelt, indítása berántóval működtethető. 

Az MTD OPTIMA 38 VO gyepszellőztető gyeplazító, és gyűjtő funkcióval ellátott. A kések 16/ 190 mm átmérőjűek, 6 pozícióban állíthatóak 0- 15 mm között és a fix gyeplazító tengelyek dupla késekkel ellátottak.
További előnyei, hogy 50 literes gyűjtőzsákkal felszerelt és az ergonomikus tolókar teljesen összecsukható

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 4 kW/ 3600 min-1
 • Benzines
 • Motortérfogat (cm³): 208 cm3
 • Kerékméret: 200 mm/200 mm
 • Vágási szélesség: 380 mm
 • Fűgyűjtődoboz térfogata: 50 l
 • Munkaszélesség: 38 cm
 • Motor típus: ThorX 55H
 • Súly (kg.): 39

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: gyepszellőztető tengely gyűjtőzsák

A jótállás időtartama:

amennyiben a vásárló FOGYASZTÓ:

 • 10.000.-Ft-ot elérő, de 100.000.-Ft-ot meg nem haladó eladási ár esesetén 1 év, 
 • 100.000.- Ft-ot meghaladó , de 250.000 Ft meg nem haladó eladási ár esetén 2 év
 • 250.000.-Ft eladási ár felett 3 év

 

Amennyiben a vásárló NEM FOGYASZTÓ és a jogszabály nem ír elő kötelezően jótállást:

 • 10.000.-Ft-ot elérő, de 100.000.- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 6 hónap
 • 100.000.-Ft-ot meghaladó, de 250.000.- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 12 hónap
 • 250.000.- Ft eladási ár felett 18 hónap

MTD

MTD

Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb kertápoló kisgépeket előállító vállalat. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az a kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.

 

 • MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 
 • MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
 • MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében! Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek. 


MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron

 

Bővebben az MTD márkáról

Az MTD azon kevés márkák egyike, amely a kertészeti és a kerti gépek világában nem csupán ismert, hanem a minőséget és a hosszú távú megbízhatóságot is képviseli. Amerika szívéből, az innováció és a tervezés műhelyéből született, és az MTD az elmúlt évtizedek során bebizonyította, hogy valódi szenvedéllyel áll az otthoni kertek és zöldterületek ápolása mögött.

Az MTD márka nem csupán egy termék, hanem egy ígéret arra, hogy a kerti munkák során a legjobb társunk lehet. Az amerikai mérnöki tudás és a gyakorlati igények ötvözete adja azt az egyedi tervezési szemléletet, amely minden egyes terméküket áthatja. Akár egy nagyobb kerti terület karbantartásáról, akár egy kisebb városi kert ápolásáról legyen szó, az MTD készülékei a kihívások minden szintjén helyt állnak.

Ez a márka nem csupán a funkcionalitást, de az esztétikumot és a kényelmet is nagyra értékeli. Az MTD gépeket úgy tervezték, hogy a felhasználók kerti munkáinak minden percét élvezetes és hatékony tevékenységként érezzék. Az MTD-val a kertészkedés nem csupán kötelezettség, hanem igazi szenvedély és művészet is egyben.

Az MTD készülékekkel az amerikai precizitást és a kiválóságot hozza el otthonába. Azok számára, akik nem elégszenek meg az átlagos megoldásokkal, és a kerti munkában is a legjobbat keresik, az MTD a tökéletes választás. Az MTD-val a kertje nem csupán szép, hanem a kerti munkák is örömteli pillanatokká válnak.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz