Azonosító: 07971

MTD SMART 32E (K) elektromos fűnyíró 1000W (18AKCAD-600)

17.990 Ft
179
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
179
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az ​MTD SMART 32E (K) elektromos fűnyíró 1000W-os teljesítményű eszköz, kis és közepes nagyságú gyepfelületekhez első osztályú. Egy tartós 230 V-os aszinkron elektromos motor működteti. Kis önsúlyának köszönhetően egyszerű kezelni és a nehezebben elérhető területekhez is könnyedén hozzáférhet, például szűk sarkokban. 27 literes fűgyűjtője  egy műanyag kosár, amit ritkán kell ürítenie, de választhat oldalkiszórás funkciót is. Vágószélessége 32 cm. Kerekei átmérője 14 cm.

Az MTD elektromos fűnyíró hátsó deflektorral rendelkezik. A vágásmagasságot 3 opció közül választhatja ki, mely 25-65 mm-ig terjed és kézzel szabályozhat. Egyenes, lehajtható tolókara által könnyedén mozgathatja a gyepvágót, továbbá össze is hajthatja, így kevesebb helyet foglal és egyszerűbb a tárolása. Kábelrögzítővel is felszerelt. Mutatós, piros, műanyag házzal rendelkezik, súlya 7,5 g.
A csomagolás a mulcsozó készletet nem tartalmazza. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 230 V / 1000 W
  • Elektromos
  • Kerékméret: 140 mm
  • Vágás magasság: 25 – 65 mm
  • Fűgyűjtődoboz térfogata: 27 l
  • Súly (kg.): 7.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb kertápoló kisgépeket előállító vállalat. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az a kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
  • MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 
  • MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
  • MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében! Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek. 

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz