Azonosító: 07462

Bosch GEA FC2 SDS fúrókalapács adapter (1600A003NF)

38.380 Ft
383
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
383
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch GEA FC2 fúrókalapács adapter a Bosch FC2 FlexiClick rendszer tagja. A GEA FC2 adapterek 16 különböző pozícióban (360°) rögzíthetőek anélkül, hogy az adaptert le kellene venni az alapgépről. A stabil rögzítésről a Click rendszer gondoskodik. Az SDS+ tokmányban rögzíthető minden SDS szabványos fúró. Az újszerű ütőműnek köszönhetően betonban is könnyedén fúrhat.
A Bosch GEA FC2 fúrókalapács adapter a következő alapgépekkel kompatibilis:
        GSR 14,4V FC2 
        GSR 18V FC2

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 58 mm
  • Hosszúság: 146 mm

Műszaki adatok

  • Fúrótokmány: SDS+
  • Ütésszám: 4500/4800 14,4V/18V
  • Súly (kg.): 0.8
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz