Azonosító: 07172

Iweld IK-11 Mini original hegesztő-vágó készlet

70.490 Ft
704
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
704
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Iweld IK-11 mini hegesztő-vágó készlet kiválóan használható hevítésre, lánghegesztésre és lángvágásra is. Hevítés és melegítés alkalmával a rendszerhez különböző méretű és teljesítményű, többlángú, melegítőfejes hevítő égőszár is csatlakoztatható. Lánghegesztés során a hegesztő égőszárak, különböző teljesítményben és lángképben biztosítják a klasszikus oxigén-acetilén autogén hegesztési feladatok ellátását, az ipar és a karbantartás területein.

Az Iweld IK-11 mini hegesztő-vágó készlet, lángvágáskor, a fúvókakeverésű vágókiegészítő rendkívül biztonságos, valamint lehetővé teszi a megfelelő, égőgáz specifikus vágófúvóka kiválasztásával a propán, az acetilén vagy akár a földgázzal való használatot is. 
A különleges kialakítású vágókar jobbra vagy balra billentésével rögzíthető folyamatos vágás esetén, így azt nem szükséges lenyomva tartani.
Az Iweld IK-11 mini hegesztő-vágó készlet praktikus műanyag kofferben szállítjuk.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz